Iubirea-arhitectul universului

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Mesaj Scris de Mao-Chan la data de Lun Ian 16, 2012 8:06 pm

~sunt baiat in one-shot * ceea ce s-a observat si in '' Nimic '' *
~one-shotul asta e scris mai fortat ,poate se observa. m-a rugat o amica sa ii scriu niste randulete cu tenta yaoi , era curioasa sa vada cum descriu chestiile romantice * sunt varza la asta *

Spatele ii era aproape gol , mainile reci si parul carliontat era rasfirat pe perna de matase cafenie. Dormea asa naiv , fara sa isi faca griji . Incearca sa isi deschida ochii impaienjenati . Lenes , isi intinde membrele si scoate un sunet plin de dispret , ascutit.
Il trezesc mai bine cu un sarut scurt.
- Ce te-a mai trezit de data asta ? ma intreaba el.
- Nimic. Pur si simplu nu am avut somn. Ti-am admirat somnul…si m-am mai gandit , la tine,la mine…la noi.
- Si iar le-ai acordat atentie alora fara viata ? Homofobilor de la liceul tau ? Nu merita.
- Dar toti comenteaza pe baza faptului ca am o relatie cu o persoana de acelasi sex.
M-a sarutat cu pasiune,cum numai el stia sa o faca. S-a uitat cu ochii aia de catelus inofensiv la mine si m-a intrebat :
- Ma iubesti , da?
- Normal , ii raspund scurt si fara ezitari.
- Atunci sa nu iti mai pese de ce spun ceilalti.
A continuat sa ma sarute incet si cu aceeasi pasiune. Am inceput sa ii mangai trupul fin.
Cum se spune ? Oo , da ! ''Sarutul este punct-si-virgula in gramatica dragostei.''. Ne iubeam trupeste , sufleteste , dar in cel mai copilaresc mod posibil.

Mao-Chan
Designer

Data de inscriere: 03/04/2011
Varsta: 12
Localizare: Somewhere over the rainbow :]]

http://www.laffee.tumblr.com

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum